Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
 

Anunțuri

Gestionare permisiuniGestionare permisiuni

Titlu

RESURSE UMANE - Anunţ concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a postului temporar vacant corespunzător funcţie contractuale de execuţie de ASISTENT MEDICAL GENERALI ST din cadrul Cabinetului Medical şcolar al oraşului Simeria

Corp

ANUNŢ

Primăria oraşului Simeria, judeţul Hunedoara, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a postului temporar vacant corespunzător funcţie contractuale de execuţie de ASISTENT MEDICAL GENERALI ST din cadrul Cabinetului Medical şcolar al oraşului Simeria.

Concursul se organizează la sediul Primăriei oraşului Simeria in data de 29 ianuarie 2018, ora 10,00 - proba scrisa. Proba interviu se stabileşte după afişarea rezultatelor la proba scrisa.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune in perioada 12 ianuarie 2018-18 ianuarie 2018 la registratura Primăriei oraşului Simeria şi trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.3 şi art.4 din H.G. nr.286/2011, modificata si completata de H.G. nr.1027/2014.

Condiţiile de participare la concurs, bibliografia şi alte date necesare se află afişate la sediul Primăriei oraşului Simeria.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei oraşului Simeria , telefon 0254260005, interior 115.

Menţiuni referitoare la organizarea concursului, la condiţiile de participare si alte date necesare se află afişate la sediul Primăriei oraşului Simeria, str.Avram Iancu, nr.23 si pe pagina de internet www.primariasimeria.ro - secţiunea Primarie/Organizare/Cariera.

            PRIMAR,                                          CABINET MEDICAL ŞCOLAR,

    RÎŞTEIU EMIL – IOAN                    dr. COICULESCU GABRIELA-CAMELIA

 

 

Expiră

Atașări
Creat la 11.01.2018 13:44 de Biroul Unic pentru Cetateni
Ultima modificare la 11.01.2018 13:44 de Biroul Unic pentru CetateniTitlul proiectului: Informatizarea Primăriei Oraşului Simeria Programul: Fondul de Modernizare pentru dezvoltarea administraţiei la nivel local
Linia de finanţare: Phare RO2005/017-553.01.03.06
Beneficiar: Oraşul Simeria
Partener: Asociaţia pentru Integrarea Dezvoltării Durabile
Autoritatea contractantă: OPCP - Oficiul de Plăţi şi Contractare Phare din cadrul Ministerului Finanţelor Autoritate de Implementare: UCRAP - Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative
Acest website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site‐ului web.
Pentru eventuale informaţii şi sesizări legate de proiectele Phare contactaţi cfcu.PHARE@mfinante.ro
Reprezentanţa Comisiei Europene în România
Copyright © Primaria Simeria 2008 - Toate drepturile rezervate.