Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
 
Gestionare permisiuniGestionare permisiuni

Titlu

Promovare program european de schimb profesional de tineri EURODYSSEE

Corp

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 20 și 35 de  ani, absolventi de liceu sau de facultate, cunoscatori la nivel conversational limba engleza sau franceza, posesori ai unei calificari.

Consiliul Judetean Hunedoara selecteaza  tineri hunedoreni pentru a fi cooptati in PROGRAMUL EURODYSSEE.  Stagiile au o durata cuprinsa intre 4   și 6 luni intr-una din tarile spatiului european. Domeniile sunt diverse: turism, hotelarie, administratie, informatica, comert, multimedia, industrie.

Tinerii vor urma totodata,  la inceputul stagiului,   un curs de limba straina finalizat cu un certificat de competenta lingvistica.

La terminarea  stagiului,  beneficiarul primete un atestat  profesional de la institutia in cadrul careia a efectuat stagiul. Costurile de cazare vor fi suportate de regiunea gazda, stagiarii urmand sa primeasca o bursa pentru intretinere in cuantum stabilit functie de standardul regiunii in care se face stagiul profesional. Stagiarii trebuie sa sustina contravaloarea transportului dus-intors și de asigurare medicala.

Judetul Hunedoara, prin Consiliul Judetean Hunedoara, este din  anul 1992 membru activ in Adunarea Regiunilor Europei (ARE). În anul 1995 Judetul Hunedoara a aderat la PROGRAMUL EURODYSSEE, derulat sub egida ARE, program ce promoveaza schimburi de tineri intre regiunile membre pentru stagii profesionale in conditii de reciprocitate in sustinerea financiara. Sut peste 30 de regiuni in Europa care fac  parte  din  PROGRAMUL  EURODYSSEE.  Pana in prezent, Consiliul Judetean Hunedoara a trimis in stagiu EURODYSSEE un numar de 45 de tineri și a primit 28.

Mai  multe  informatii  privitoare  la  PROGRAMUL  EURODYSSEE  puteti  gasi  la adresa: http://www.eurodyssee.eu/the-eurodyssey-programme-traineeship-exchange-programme.html

Expiră

Atașări
adresa primarii program eurodyssee.pdf    
Creat la 05.09.2018 14:47 de Biroul Unic pentru Cetateni
Ultima modificare la 05.09.2018 14:47 de Biroul Unic pentru Cetateni



Titlul proiectului: Informatizarea Primăriei Oraşului Simeria Programul: Fondul de Modernizare pentru dezvoltarea administraţiei la nivel local
Linia de finanţare: Phare RO2005/017-553.01.03.06
Beneficiar: Oraşul Simeria
Partener: Asociaţia pentru Integrarea Dezvoltării Durabile
Autoritatea contractantă: OPCP - Oficiul de Plăţi şi Contractare Phare din cadrul Ministerului Finanţelor Autoritate de Implementare: UCRAP - Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative
Acest website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site‐ului web.
Pentru eventuale informaţii şi sesizări legate de proiectele Phare contactaţi [email protected]
Reprezentanţa Comisiei Europene în România
Copyright © Primaria Simeria 2008 - Toate drepturile rezervate.