Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
 
Gestionare permisiuniGestionare permisiuni

Titlu

INFORMARE PUBLICĂ

Corp

STIMAŢI CETĂŢENI,

          Începând cu data de 13.09.2021 tarifele, respectiv modul de gestionare  cu privire la preluarea, colectarea deșeurilor vegetale și a celor provenite din construcții și demolări sunt următoarele:

Preluare deșeuri din construcții și demolări = 99,63 lei/mc + TVA

Colectare deșeuri din construcții și demolări = 133,92 lei/mc + TVA

Preluare deșeuri vegetale = 99,80 lei/mc +TVA

Colectare deșeuri vegetale = 117,87 lei/mc + TVA

Prin preluare deșeuri vegetale și din construcții și demolări se înțelege că aceste deșeuri vor fi transportate de către cetățeni la platforma temporară, amenajată în Simeria, str.Depozitelor, nr.12 (fosta platformă CCCF), de luni până vineri între orele 10.00-18.00, unde vor fi preluate de către SC Simprestutil SRL, denumit în continuare operator.  

Pentru a beneficia de serviciul de preluare a deșeurilor, cetățenii vor trebui să apeleze numărul de telefon 0728.005573 , de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00. După preluarea datelor de identificare ale solicitantului, acestuia îi va fi comunicată data la care vor putea fi transportate deșeurile la platforma temporară.  Angajatul operatorului va întocmi, în dublu exemplar, Bonul de preluare deșeuri și Contractul de prestări servicii. În baza Bonului de preluare a deșeurilor și a Contractului de prestări servicii se va emite factura aferentă serviciului prestat. Plata facturii de se va efectua, de către beneficiar, în numerar.

 

Prin colectare deșeuri vegetale și din construcții și demolări se înțelege că deșeurile vor fi ridicate de la cetățeni de către operator.

Pentru a beneficia de serviciul de colectare a acestor deșeuri, cetățenii vor trebui să apeleze numărul de telefon 0728.005573, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00. După preluarea datelor solicitantului, acestuia i se va comunica data la care un angajat al operatorului va veni la adresa unde sunt depozitate deșeurile, pentru stabilirea cantității și ridicarea deșeurilor. Angajatul operatorului va întocmi, în dublu exemplar, Bonul de colectare a deșeurilor și Contractul de prestări servicii. În baza  „Bonului de colectare a deșeurilor" și a Contractului de prestări servicii se va emite factura aferentă serviciului prestat. Plata facturii se va efectua, de către beneficiar, în numerar.

Colectarea, respectiv preluarea deșeurilor se va face de către operator, doar după confirmarea efectuării plății facturii de către beneficiar.

Persoanele care solicită colectarea resturilor vegetale au obligația de a depozita temporar aceste resturi în saci de plastic și în saci de rafie în cazul deșeurilor provenite din construcție și demolări.

În cazul solicitărilor venite din partea persoanelor pentru colectarea resturilor vegetale care nu pot fi ambalate în saci de plastic ( resturi vegetale de natura crengilor de copac, etc.) acestea vor fi tăiate la lungime maximă de 2 metri si legate.  De asemenea diametrul maxim acceptat a crengilor este de 12 cm.

Dacă se constată, de către operator, că resturile vegetale, deșeurile din construcții și demolări care sunt solicitate a fi colectate sau preluate, conțin și alte tipuri de elemente (deșeuri de ambalaje, deșeuri menajere, deșeuri periculoase, etc.), operatorul are dreptul de a refuza colectarea, respectiv preluarea acestora.

Primăria Orașului Simeria

Expiră

Atașări
Creat la 13.09.2021 16:31 de Biroul Unic pentru Cetateni
Ultima modificare la 13.09.2021 16:31 de Biroul Unic pentru Cetateni



Titlul proiectului: Informatizarea Primăriei Oraşului Simeria Programul: Fondul de Modernizare pentru dezvoltarea administraţiei la nivel local
Linia de finanţare: Phare RO2005/017-553.01.03.06
Beneficiar: Oraşul Simeria
Partener: Asociaţia pentru Integrarea Dezvoltării Durabile
Autoritatea contractantă: OPCP - Oficiul de Plăţi şi Contractare Phare din cadrul Ministerului Finanţelor Autoritate de Implementare: UCRAP - Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative
Acest website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site‐ului web.
Pentru eventuale informaţii şi sesizări legate de proiectele Phare contactaţi [email protected]
Reprezentanţa Comisiei Europene în România
Copyright © Primaria Simeria 2008 - Toate drepturile rezervate.