Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
 
Gestionare permisiuniGestionare permisiuni

Titlu

INFORMARE CETĂȚENI

Corp

STIMAŢI CETĂŢENI,

          Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile legislaţiei de mediu în vigoare privind gestionarea deşeurilor, aveţi  următoarele obligaţii:

          Încheierea unui contract de colectare şi transport a deşeurilor menajere cu operatorul autorizat SC BRAI CATA SRL.

          Respectarea selectării deşeurilor şi depozitarea acestora în pubele/containere special destinate, conform specificaţiilor de pe eticheta de inscripţionare a acestora.

          ​Deşeurile vegetale şi cele provenite din construcţii şi demolări, vor fi transportate şi depozitate de către dumneavoastră, la locul special amenajat lângă adăpostul de câini, situat pe drumul care duce spre localitatea Săuleşti.

          Facem precizarea că operaţiunea de depozitare a deşeurilor de acest tip la locul special amenajat va fi coordonată de către o persoană desemnată, după următorul program:

  • De Luni până Vineri între orele 10.00 – 18.00
  • Sâmbăta între orele 09.00 – 17.00
  • Duminica – Închis.

          Persoana desemnată va putea fi contactată la următorul nr.de telefon: 0733.441.654

          Deşeurile voluminoase (covoare, saltele, canapele, mobilier din lemn), vor fi colectate  trimestrial, în campanii organizate şi anunţate de către operatorul de salubritate SC BRAI CATA SRL, în colaborare cu Primăria oraşului Simeria, de la locurile special amenajate cu această ocazie.

          Deşeurile electronice şi electrocasnice, se vor colecta periodic, din parcarea situată în faţa Primăriei oraşului Simeria, la următoarele date: 6 Martie, 12 Iunie, 25 Septembrie, 28 Noiembrie 2021.

          Depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor pe platformele de gunoi din zona blocurilor şi pe domeniul public al oraşului în locuri neamenajate, se sancţionează contravenţional.

          În acest sens, apelăm la sprijinul dumneavoastră şi vă rugăm, ca în cazul în care sesizaţi persoane care depozitează necorespunzător, să ne informaţi de urgenţă la tel. Nr.0733,441.652 -  Poliţia Locală Simeria, sau la telefonul cetăţeanului, Nr.0371.406.550.

          Ne dorim un oraş curat, dar pentru acest obiectiv, este necesară implicarea tuturor cetăţenilor, indiferent de vârsta acestora. Astfel în localităţile noastre vom elimina impactul negativ al deşeurilor asupra mediului şi sănătaţii publice, umărindu–se totodată economisirea resurselor naturale, prin reintroducerea în circuitul economic a deşeurilor care pot fi valorificate.

          Cu speranţa că mesajul nostru va fi înţeles şi respectat de către dumneavoastră, vă mulţumim!

Primăria Orașului Simeria

Expiră

Atașări
Creat la 01.03.2021 14:21 de Biroul Unic pentru Cetateni
Ultima modificare la 01.03.2021 14:21 de Biroul Unic pentru Cetateni



Titlul proiectului: Informatizarea Primăriei Oraşului Simeria Programul: Fondul de Modernizare pentru dezvoltarea administraţiei la nivel local
Linia de finanţare: Phare RO2005/017-553.01.03.06
Beneficiar: Oraşul Simeria
Partener: Asociaţia pentru Integrarea Dezvoltării Durabile
Autoritatea contractantă: OPCP - Oficiul de Plăţi şi Contractare Phare din cadrul Ministerului Finanţelor Autoritate de Implementare: UCRAP - Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative
Acest website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site‐ului web.
Pentru eventuale informaţii şi sesizări legate de proiectele Phare contactaţi [email protected]
Reprezentanţa Comisiei Europene în România
Copyright © Primaria Simeria 2008 - Toate drepturile rezervate.